Здравейте ( Вход | Регистрация )

VWBulgaria.com > Общ форум > VW Новини

Reply to this topicStart new topic
> Фейслифтът на Volkswagen Phaeton дебютира официално в Китай
didoriginal
коментар Apr 26 2010, 05:15 AM
Коментар #1

Голфаджия :D

Група: Администратор
Коментари: 2,113
Регистриран: 16-March 08
Град: София
Потребител N: 1

Volkswagen използва автомобилното изложение в Пекин, за да представи ревизирания си флагман Phaeton. Фейслифт версията на луксозния седан ще се предлага с четири различни двигателя и две модификации - къса и дълга база. Гамата от задвижвания ще започва от базов V6 бензинов агрегат с 280 кс и V6 турбодизел с висок въртящ момент и 240 кс. Другите два бензинови двигателя са познатите ни от сегашната версия на Phaeton 4.2 V8 и 6.0 W12, които разполагат съответно с 335 кс и 450 кс. Подробни технически спецификации и динамични характеристики се очакват съвсем скоро.
Стандартният Volkswagen Phaeton е дълъг 5.06 метра, а версията му с удължено междуосие е с 12 см по-дълга. Клиентите ще могат да избират между стандартна задна седалка и две индивидуални кресла. С дългия Phaeton компанията върви по стъпките на роднините от Audi, които постигнаха значителен успех с лансираните в Китай удължени версии на A4, A6 и А8. Припомняме, че BMW, Mercedes и Volvo също разчитат на китайския пазар за техни модели с удължена база.
Външният вид на Volkswagen Phaeton e обновен с по-дръзка, хромирана радиаторна решетка, изцяло преработени брони, LED осветление отпред и отзад и нови изпускателни тръби. Инженерите не са пренебрегнали и интериора, който е получил нови седалки с 18 позиции за регулиране, четиризонов климатроник, нови материали и акценти. Разбира се, фейслифт версията на Volkswagen Phaeton се възползва и от серия нови джанти.

TopCars.BG

--------------------
VWBulgaria.com - Drivers found!
Go to the top of the page

+Quote Post
Cyberloner
коментар Jun 17 2010, 11:43 AM
Коментар #2

Група: Модератори
Коментари: 385
Регистриран: 3-April 08
Град: София
Потребител N: 23

не знам защо ама тая предница ме кара да си мисля за смесица между Mercedes GLK и Opel Insignia, от друга стана съчетава индустриално изглеждаща масивна решетка с едни такива светлинки напомнящи камъчета Сваровски....абе нещо не ми се връзва ама не знам какво е. Може би въздуховодите в стил стопове на Ауди A5 отдолу - не мога да преценя.
А и защо го няма харесвания от всички V10 дизел?

Стоповете ми навяват мисли за кръчма в затънтено кътче на България и цигански оркестър.
Погледнат отстрани изглежда добре - показва класа.
Тръбите на ауспусите ми харесват, макар че можеха да са като при А8 или BMW7 по-издължени и сливащи се с бронята.
Интериора изглежда просторен, ама дървенията да е друг цвят и кожата също smile.gif
Подлакътника също търпи критики - предполагаме, че си от 90-те % хора, които ще си вземат колата със автоматична скоростна кутия, съответно не си и помисляш да посегнеш към лоста на дълъг път, обаче искаш да си пиеш от чашката кафе - е как удобно ще я достигнеш с тоя подлакътник - поне както го гледам ще трябва извъртане на ръката, което погледанто реално не е нищо ама ако дадеш толкова пари за такава кола ти се иска да е удобно smile.gif
Предницата на стария ми беше по-приятна нищо, че беше голям пасат smile.gif

Този коментар е бил редактиран от Cyberloner на Jun 17 2010, 03:09 PM
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 9th September 2010 - 01:23 PM