Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Jul 27 2010, 02:04 AM
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 30-April 10 Потребител N: 1,414 |
Проблемът на колата е много прост. Чува се хлопане от дбигателя, но при съответния ремонт нямаше нищо счупено по двигателя. Единствените съмнения бяха по време на ремонта за веригата, която е захваната за разпределителните валове (16V) е мотора
Мерси предварително за помощта и мнението ви. Този коментар е бил редактиран от DOVARA на Jul 28 2010, 05:18 PM |
|
|
|
Aug 3 2010, 02:09 PM
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 915 Регистриран: 3-April 08 Град: Казанлък Потребител N: 34 |
А какъв е бил ремонта
Може да е от лагери, луфтове по маслената помпа, повдигачи И как хлопа? В движение или на място. При много автомобили съм чувал едно хлопане на свободна, и идвал от някъв лагер на скоростите -------------------- "моят абф е до 240 с бяло табло ама искам да ми е до 260 така по добро впечатление прави на мацките и си мислят че е по бърза :)"
|
|
|
|
Aug 3 2010, 02:37 PM
Коментар
|
|
![]() Голфаджия :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Администратор Коментари: 2,113 Регистриран: 16-March 08 Град: София Потребител N: 1 |
Много е вероятно да е от скоростите, да... И все пак сподели какъв точно ремонт е правен.
-------------------- VWBulgaria.com - Drivers found!
|
|
|
|
Aug 12 2010, 04:14 PM
Коментар
|
|
![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 30-April 10 Потребител N: 1,414 |
Пасвах клапани и смених веригата, защото всичко друго си беше нормално. За сега съм се насочил към повдигачите. Приемам идей... и правя експерименти
|
|
|
|
Aug 12 2010, 04:44 PM
Коментар
|
|
![]() Палаткаджия :D xD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 992 Регистриран: 10-April 08 Град: Оряхово Потребител N: 90 |
Според мен са си повдигачи
-------------------- Всякакви части втора употреба за Голф мк1 ,както и помощ за намирането на такива... -> ЛС
.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. . >_|__|\__ .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .\@____@/ |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 8th September 2010 - 10:17 PM |