Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Oct 19 2008, 08:55 PM
Коментар
|
|
![]() Палаткаджия :D xD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 992 Регистриран: 10-April 08 Град: Оряхово Потребител N: 90 |
Замислил съм покупка на такова чудо(старото хърби
1.В момента е със стари номера (от белите) и трябва да се пререгистрира ,но в момента няма двигател.Може ли да се сложи друг двигател и чак след това да се пререгистрира... 2.Каква е разликата между различните модели: 1200,1300,1302,1303 и тн. 3.Лесно ли се намират части за такъв вид возило и може ли да се поръчват нови от Германия. -------------------- Всякакви части втора употреба за Голф мк1 ,както и помощ за намирането на такива... -> ЛС
.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. . >_|__|\__ .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .\@____@/ |
|
|
|
Oct 20 2008, 11:16 AM
Коментар
|
|
![]() Голфаджия :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Администратор Коментари: 2,113 Регистриран: 16-March 08 Град: София Потребител N: 1 |
Бате... тука пред блока има една костенурка... поръждясала е, ама мисля, че всичко си има. Ако искаш да поразпитам за цена и т.н.?
-------------------- VWBulgaria.com - Drivers found!
|
|
|
|
Oct 20 2008, 01:30 PM
Коментар
|
|
![]() Палаткаджия :D xD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 992 Регистриран: 10-April 08 Град: Оряхово Потребител N: 90 |
Аз съм си намерил екземпляр, но проблема и е ,че двигателят нещо е блокирал и ще ми трябват части за него поне .Разпитах един приятел ,който е бийтъл маняк и ми каза ,че в София има магазин спец. за това
-------------------- Всякакви части втора употреба за Голф мк1 ,както и помощ за намирането на такива... -> ЛС
.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. . >_|__|\__ .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .\@____@/ |
|
|
|
Oct 20 2008, 07:18 PM
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 147 Регистриран: 4-June 08 Град: София Потребител N: 212 |
с кой двигател е?
|
|
|
|
Oct 28 2008, 07:28 AM
Коментар
|
|
Бате може да заключваш... Прехвърляме се на друг модел за проект
-------------------- Всякакви части втора употреба за Голф мк1 ,както и помощ за намирането на такива... -> ЛС
|
|
|
Oct 28 2008, 07:31 AM
Коментар
|
|
![]() Голфаджия :D ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Администратор Коментари: 2,113 Регистриран: 16-March 08 Град: София Потребител N: 1 |
Затварям, но няма да я места... можеш да решиш друго.
-------------------- VWBulgaria.com - Drivers found!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 9th September 2010 - 01:45 PM |